Hvilke tiltak gjør Ruffino for å forebygge spredning av Covid-19;

 

  • Toaletter blir vasket og desinfisert flere ganger daglig i tillegg til vanlige rutiner.
  • Alle håndtak og rekkverk blir vasket og desinfisert flere ganger daglig, i tillegg til vanlige rutiner.
  • Alle vanlige såper på toaletter og ved vasker er blitt byttet ut med såper som allerede inneholder antibac
  • Det vil bli satt ut flere stasjoner med antibac, for gjester og ansatte
  • Restauranten har gått fra 85 sitteplasser til 42 sitteplasser for å opprettholde en meters avstand fra bord til bord og person til person.
  • Reservering av bord skjer ved bruk av online booking (resdiary)
  • Det vil bli satt opp veiledere på vegger i restauranten for gjester gitt fra helsemyndighetene
  • Det vil bli satt opp veileder på inngangsdør til gjester i henhold til veilederen gitt fra helsemyndighetene.
  • Det vil ikke bli satt salt, pepperbørser og oljer på bordene for å forhindre smitte.
  • De vil bli laget nye mat og vin menyer som er til engangsbruk.
  • Det vil ikke bli lov til å dele retter gjester seg imellom.
  • Alle betalingsterminaler blir desinfisert etter hver gang de blir brukt
  • Skjenking skjer kun til 2330 og restauranten stenger nå klokken 2400.
  • Det vil bli spilt lavere musikk i bakgrunn enn vanlige for å dempe støy i restauranten, sånn at det er lettere for gjester å kommunisere.
  • Alle ansatte blir opplyst om smitte forhindring og viktighetene av å vaske og desinfisere hender, utstyr etc.
  • Stoler etc. vil bli desinfisert mellom hver bordsitting.
  • Det vil ikke bli satt igjen hele flasker på bordene. Servitørene vil heller kontinuerlig fylle på både vann, vin etc.
Ring